Er is veel te ontdekken

Hoeve Montigny is de perfecte camping voor iedereen die wil genieten van het boerenleven en de prachtige omgeving van de Wieden. De camping biedt een echte boerderijervaring, met boerderijdieren zoals koeien en geiten, waar gasten interactie mee kunnen hebben. Het is een geweldige manier om het boerenleven van dichtbij te zien en te ervaren.

Fluisterboot

Voor gasten die graag varen, is de camping ideaal gelegen om te genieten van de Wieden en de nabijgelegen wateren. Met een fluisterboot kunnen gasten de prachtige natuurlijke omgeving van het gebied ontdekken, inclusief het beroemde Giethoorn met zijn pittoreske grachten.

Geschiedenis

Voor gasten die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, biedt de camping ook een unieke kans om meer te leren over de turfwinning in de omgeving. De omgeving van de Wieden staat bekend om zijn turfgeschiedenis en de impact die het had op de lokale gemeenschappen. Er zijn tal van bezienswaardigheden en musea in de buurt waar gasten meer kunnen leren over deze fascinerende geschiedenis.

Kortom, Hoeve Montigny is een geweldige camping voor iedereen die op zoek is naar een unieke en authentieke ervaring. Met de mogelijkheid om te genieten van het boerenleven, varen in de Wieden, lekker eten en interessante geschiedenis, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday