Een leuke camping voor het gezin!

Hoeve Montigny is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Met 35 kampeerplekken is de camping klein en overzichtelijk, wat het gemakkelijk maakt om een oogje in het zeil te houden terwijl de kinderen zich vermaken.

Een van de hoogtepunten van de camping is de speeltuin. Hier kunnen kinderen klimmen, glijden en schommelen terwijl ouders ontspannen op een bankje toekijken. Daarnaast is de camping een boerderijcamping, wat betekent dat kinderen ook de mogelijkheid hebben om boerderijdieren te ontmoeten en te voeren. Ze kunnen kalfjes melk geven, geitjes en lammetjes brood geven en zo meer leren over het leven op de boerderij.

Er zijn ook verschillende activiteiten voor oudere kinderen, zoals tafeltennis en een voetbaltafel. Voor degenen die graag buiten spelen, is er een groot voetbalveld waar ze hun energie kwijt kunnen. Skelters zijn ook beschikbaar, wat een leuke manier is om de camping te verkennen.

De camping is ook gunstig gelegen voor gezinnen die graag vissen of varen. Er is vis- en vaarwater in de buurt, wat betekent dat het gemakkelijk is om de dag door te brengen op het water en van de natuur te genieten.

Over natuur gesproken, Hoeve Montigny ligt in een prachtige omgeving waar je volop kunt genieten van de natuur. Er zijn wandel- en fietspaden in de buurt, dus het is gemakkelijk om de omgeving te verkennen. Bovendien is er ook een bos in de buurt waar kinderen kunnen spelen en ontdekken.

Kortom, Hoeve Montigny is de perfecte camping voor gezinnen met kinderen. Met activiteiten zoals een speeltuin, boerderijdieren en skelters, evenals vis- en vaarwater en natuur in de buurt, is er voor ieder wat wils.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday