Over ons

Hoeve Montigny van de familie Bijkerk in Giethoorn is een authentieke boerderij waar je kunt genieten van de rust en natuur in een landelijke sfeer. Als sinds 1994 runnen zij deze boerderij en bieden een onvergetelijk verblijf voor hun gasten. 

Contact
Sinds 1994

Boerderij bij Giethoorn,
het leukste boeren familiebedrijf!

Onze geschiedenis

Hoeve Montigny werd in de jaren 30 van de vorige eeuw gebouwd als boerderij in de polder bij Giethoorn.

In 1976 nam de familie Bijkerk de boerderij over en begon ze met de verkoop van lokale producten en het aanbieden van rondvaarten. Sindsdien is Hoeve Montigny uitgegroeid tot een populaire toeristische attractie in Giethoorn.

landelijk recreëren

Recreëren op een boerenbedrijf

Op de boerderij van de familie Bijkerk kun je heerlijk recreëren en genieten van het boerenleven in een landelijke omgeving. Voer de kalveren, kom eens kijken bij het melken van de koeien en geniet van de groene weiden.
Ga varen op de Giethoornse wateren of gooi een hengeltje uit om te vissen. Een ontspannen ervaring voor jong en oud.

Persoonlijk contact?

Stuur een mail

Contactpagina

Het boerenleven

Onze boerderij

Onze melkkoeien

Het melken van koeien op de boerderij is een leuke en unieke ervaring. Je leert over de verzorging van de dieren en het melken van de koeien in de melkstal. Bovendien kun je genieten van de rustgevende sfeer en het contact met de dieren.

Kalveren

Het is een bijzondere ervaring om een kalfje geboren te zien worden op de boerderij. Het voeren van de kalveren is ook een mooie belevenis, waarbij je kunt leren over de verzorging van jonge dieren en hoe ze opgroeien.

De boerderijwinkel

In de boerderijwinkel zijn allerlei lokale producten te koop, waaronder kaas, boter, jam, worst en nog veel meer. Je kunt er genieten van de smaken van het platteland en ondersteunt tegelijkertijd de lokale boerderij.

Familiebedrijf

Het boeren familiebedrijf van de familie Bijkerk in Giethoorn bestaat sinds 1994. Sinds die tijd wonen zij op het bedrijf en hebben zij het uitgebouwd tot een geliefde toeristische attractie met rondvaarten, lokale producten en boerderij-activiteiten.

Grasland

Het landelijke gebied rond Hoeve Montigny bestaat voornamelijk uit met graslanden, water en natuurgebieden. Tijdens de zomer wordt het gras gemaaid en gehooid, waarna het wordt gebruikt als voedsel voor de dieren. 

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday