Hoeve Montigny bij Giethoorn

Activiteiten

Hoeve Montigny in Giethoorn. Dit mooie waterrijke dorpje ligt in de Kop van Overijssel in het Nationaal Park Weeribben-Wieden. Hoeve Montigny is een veelzijdig bedrijf, met naast een echte melkveehouderij ook al jaren tal van recreatieve activiteiten.

Contact

Varen en vissen

Al onze vakantiegasten kunnen gratis gebruik maken van onze roeiboot, ontspannen genieten op het water tijdens mooie vaartocht. Er zijn drie elektrische boten (fluisterboten) te huur, met mooie routes door de schilderachtige dorpjes Dwarsgracht en Giethoorn (€10,00 en €15,00 per uur).

Voor de boerderij ligt het kanaal Steenwijk-Beukers. Hier kan naar hartenlust gevist worden. Uw visstek biedt uitzicht op het mooie natuurgebied.

Vissen en varen

Huur een boot en ga er opuit!

Educatie

U krijgt altijd een goede uitleg over het wel een wee over ons veehouderij bedrijf. Dagelijks wordt er twee maal gemolken.

U kunt een kijkje nemen in de melkstal. De tijden zijn ongeveer van 7.00 tot 8.00 uur en van 17.30 tot 19.00 uur. De dieren mogen niet gevoerd worden als de boer niet aanwezig is.

De runveestal

Koeien en kalveren, misschien mag je ze een keer voeren!

Geiten

Kleine en grote geiten

Fietsen en wandelen

Op de boerderij is de mogelijkheid tot het huren van fietsen. In de directe omgeving zijn prachtige fietspaden aangelegd, waarop u al fietsend kunt genieten van de natuur.

Fietsroutes worden door ons gratis verstrekt. Om te wandelen biedt de Turfstekersroute een uitstekende mogelijkheid om het gebied te ontdekken. Hierover vindt u meer in de tekst hieronder.

Op de fiets

Heerlijk fietsen langs de weiden en langs het water.

Wandelen

Lekker wandeelen in de natuur. Er is veel te zien en er zijn mooie routes.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday